Då var det dags igen

Då var det dags för tredje och sista inspelningssjoket. Vi börjar med två dagar på Viktoriaskolan. Att spela in på en skola full av elever är allt annat än lugnt, men ungdomarna gjorde fantastiska insatser och vi fick med det vi behövde.

Det är väldigt roligt att jobba med ungdomar. De utvecklas så otroligt mycket på kort tid. Både Kerstin och Helmer, som spelar Amanda och Viktor, hade ju varit med på flera inspelningsdagar tidigare och det märktes. Men Sofie och Elijah, som spelar Julia och Petter, två av medlemmarna i ungdomsförbundet, kom snabbt in i sina roller och att spela på film. Både har erfarenhet av teater sedan tidigare, men det är inte riktigt samma sak att spela på film. Både rörelser och röstlägen behöver dämpas för att inte uppfattas som ”överspelat”.

Och så fick två lärare spela poliser. Det gjorde de bra. Tydligt och bestämt.

Vi tackar Gud för ännu en lyckad inspelningsdag. Några missar blir det alltid, men hittills inga större än att vi kan fixa dem i postproduktionen (tror vi…). Halleluja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *