En underbar kväll

I lördags var det så äntligen dags för smygpremiär. Serien Amanda&Viktor är nu klar och det var dags att visa den för alla som på olika sätt gjort projektet möjligt. I eftertexterna finns närmare 90 personer som bidragit på olika sätt; lagat mat, öppnat upp sitt hem för inspelning, skött teknik, skådespelat eller stått för kostym. Några av alla dessa dök upp tillsammans med familj och vänner som de ville dela kvällen med och fyllde kyrksalen.

Förutom att vi visade de fyra avsnitten fick de som var där också möta den verkliga förföljda kyrkan på olika sätt och njuta av livemusik. Vi avslutade kvällen med att Open Doors generalsekreterare, Peter Paulsson, bad för projektet och dess fortsättning.

Vår del av projektet är nu slut men det är bara början för Amanda&Viktor. Det är nu de ska flyga. Hoppas du är en av dem som kommer möta dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *