Serien Käre Gud

”Käre Gud, jag har ett problem” är vår första programserie och producerad för den kristna tv-kanalen Himlen TV7. I serien får du möte ungdomar som brottas med olika problem som t ex ensamhet, självbild, rädsla för att berätta om sin tro, prestationsångest, tvivel och missbruk i familjen. I varje avsnitt får du höra en tonårings inre bön till Gud, samtidigt som vi får se scener ut tonåringens vardag.

Bild på Anneli Ossi

I slutet av varje avsnitt får du höra skolkurator Anneli Ossi ge lite råd och tips om vad man kan göra när man brottas med olika dilemman. Bästa råden är att göra som tjejen eller killen i filmen och be till Gud och att försöka hitta någon vuxen att prata med.

Nu finns det 12 avsnitt att se

Nu kan du hitta alla tolv avsnitten av Käre Gud i HD-kvalité här. Tillsammans med filmerna finns också texter skrivna av Ulrika och Joel, som är psykolog respektive teolog och finns med i vårt team. De ger fler tips på hur man kan tänka om man hamnar i en liknande situation som killen eller tjejen i filmen. På Salt+ hittar du även samtalsfrågor till alla avsnitt.

Våra samarbetspartners till Käre Gud

HimlenTV7 logga
Salt+ logga
Viktoriaskolan logga