Nu är det snart dags!

Nu är det mindre än en månad kvar till premiären! Den här hösten har varit ett hårt arbete för att få ihop klippning, musik, ljud, grafik och bilder, men nu är alla fyra avsnitten levererade och vi är så stolta över resultatet. Så många har bidragit på så många olika sätt för att göra det här projektet möjligt och det har varit en stor välsignelse att få se alla pusselbitar falla på plats. Gud har verkligen låtit oss få uppleva om och om igen att han genom olika människor öppnat nya dörrar som tagit projektet ett steg längre.

Vi vet nu att man kommer kunna se hela serien på Kanal10 med ett eftersnack till varje avsnitt från Open Doors och mer riktat till vuxna, på HimlenTV7 som gjort ett eget eftersnack riktat mot ungdomar och på Open Doors egen hemsida utan eftersnack men med annat material att titta vidare på om man vill. Första avsnittet släpps första advent på alla tre ställena och sedan ett avsnitt för varje söndag i advent. Sista avsnittet går alltså på julafton som ju också är fjärde advent i år.

HimlenTV7 har också spelat in ett femte avsnitt som sänds på juldagen. Där får ni möte oss, Kerstin och Helmer som spelar Amanda och Viktor och Sofia som jobbar på Open Doors. Missa inte detta! (HimlenTV7 går att livestreama på Internet: https://www.himlentv7.se/tv/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *