Återträff i miniformat

Idag hade vi en Digital Update på Teams med information om hur det går i projektet. Så kul att få berätta att vi nu har en logga, ett par informationstrailers och en landningssidan och roligt att få dela det med flera av er som på olika sätt varit inblandade i projektet. Det ger alltid sådan energi att få träffa er som är med och gör projektet möjligt.

Open Doors har alltså gjort en hemsida för Amanda och Viktor. Den är under uppbyggnad men finns redan nu att se på open-doors.se/amandaochviktor.

De som var med på mötet fick också se ett par klipp ur första avsnittet där redigeringen, alltså själva klippningen, börjar bli allt mer klar. Det gav många glada tillrop. Charlie har nu tagit sig an Mattias grovklippning av avsnitt två samtidigt som vi jobbar med intro och eftertexter. Det är mycket arbete kvar och vi lever på Guds nåd hela vägen. Om det är något man lär sig från att läsa om den förföljda kyrkan, så är det att Gud svarar på bön. Så ta gärna med projektet i dina böner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *