Picture perfekt

Igår hade vi fotosession med Amanda och Viktor (eller egentligen Kerstin och Helmer). Vi tog bilder för marknadsföring. Det ska bl a bli en filmaffisch och en hemsida. Bilderna blev så bra! Ska verkligen bli spännande att se resultatet när Charlie och vår grafiker, Eduardo, har fått sätta tänderna i det.

Grovredigeringen av avsnitt två är klar och snart har vi två trailers klara. Även loggan är så gott som klar och jag kan inte vänta på att få presentera den. Är du nyfiken på att veta mer om hur det går, kan du redan nu boka in den 28 maj kl 16. Då kommer vi ha en digital Update för alla som är nyfikna. Skicka ett mail till info@emmaochcharlie.se så får du en inbjudan med en Teamslänk inom kort. Hoppas vi ses!

Ett svar på ”Picture perfekt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *