Nu är vi igång på riktigt!

I helgen träffades ett gäng av skådespelarna för första gången. På förmiddagen var det Amandas familj och på eftermiddagen ungdomarna i skolan. Det var verkligen roligt att se det som växte fram när de började spela mot varandra. En bra start!

Dagen avslutades med att vi fick fira en Secret Church tillsammans med Anders från Open Doors. Då fick vi uppleva lite av hur det kan vara att fira gudstjänst i hemlighet. Sista biten fick man gå en och en för att inte väcka uppmärksamhet och under gudstjänsten fick vi testa att sjunga lovsång så tyst vi kunde, memorera bibelverser när man inte har någon bibel och berätta om vår tro utan att använda kristna ord.

Nu är det repa repliker som gäller. Och så ska regissören göra sin hemläxa, att planera sceneri och var kameran ska stå för alla 80 scenerna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *