Nu kan du ser vår film!

Nu är den äntligen ute, vår kortfilm ”Kom som du är”. Du kan se den här. I efterföljande studiosnack får du möta en teolog, en psykolog och två ungdomsledare, alla från olika kyrkliga sammanhang. Tillsammans funderar de över vad man som ledare kan göra för att ta hand om sin psykiska hälsa, hur man bemöter någon som inte mår psykiskt bra, hur Gud och psykisk hälsa hänger ihop och vilket ansvar kyrkan och församlingen har för att möta ungdomar med psykisk ohälsa.

Se gärna filmen och studiosnacket tillsammans med dina ledarkollegor. Studiosnacket är uppdelat i fyra delar så stanna gärna videon där och fundera i gruppen hur ni förhåller er till frågan som just diskuterats. Eller se filmen i församlingens styrelse. Kyrkan har ett tydligt uppdrag att hjälpa den svage, och den med psykisk ohälsa tillhör den gruppen. Hur kan vi som församling ta vårt ansvar när det gäller ungdomars mående?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *