Hjälp oss i bön!

När man ska göra ett projekt med väldigt begränsade resurser (vilket vi alltid gör…) så blir man beroende av Gud. Och det är fantastiskt! När vi själva inte kan lösa problemen får Gud verkligen möjlighet att visa vad Han går för.

Vi är så glada att få jobba med adventskalenderprojektet för Open Doors. Samtidigt gör vi det med skräckblandad förtjusning för vi vet att det är så många bitar som behöver falla på plats för att det ska gå i lås. I nuläget tackar vi Gud för att vi har fått skådespelare till alla större roller och att det är människor som visat stort engagemang och glädje inför att få vara med. Det ska bli så spännande att få se vad som händer när alla dessa får träffas och börja skapa tillsammans med oss.

Vårt primära bönemännen just nu, och som du gärna får vara med och be för, är att vi ska hitta inspelningsplatser. Vi planerar att spela in skolscenerna och hemmascenerna i Brickebacken här i Örebro, och nu ber vi att Gud ska hjälpa oss att hitta människor som vill öppna delar av sina hem för oss. Vi letar också efter en mindre sommarstuga/kolonistuga i närheten av Örebro. Be att Gud leder oss till rätt personer!

Tack för dina förböner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *