Premiärdags!

Lördagen den 22 oktober kl 20:30 är det premiär på vår kortfilm ”Kom som du är”, berättelsen om Hanna som är ungdomsledare och kämpar både med sin egen psykiska hälsa och att möta en av ungdomarna som brottas med sin psykiska hälsa. Se den tillsammans i hemgruppen, med dina ledarkollegorna i ungdomsgruppen eller med kollegorna i församlingsledningen.

Filmen sänds tillsammans med ett studiosamtal kring kyrkan och ungdomars psykiska hälsa, ett samtal vi spelade in i HimlenTV7:s studio i våras. Där får du ta del av tankarna från två ungdomsledare, en präst och en psykolog. Vi hoppas att filmen ska väcka frågor kring hur vi kan stötta både ungdomar och ungdomsledare i våra församlingar så att kyrkan kan göra skillnad och tjäna de svaga, det som vi är kallade till.

Du ser filmen på HimlenTV7:s kanal eller web (HimlenTV7.se). Efteråt finns den i deras play-arkiv så att du kan titta på den hur många gånger du vill 😊.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *