Mindre än en månad kvar….

Nu är det snart dags! Den 2 februari börjar vi filma adventskalendern som fått namnet ”Amanda och Viktor”. Vi är så glada att vi hittat Kerstin och Helmer som spelar Amanda och Viktor. Den här ”selfiebilden” kommer Amanda titta på i serien.

Alla inspelningsplatser och alla skådespelare är klara och förberedelserna för själva inspelningen är nu i full gång. Skådespelarna repar sina repliker, vi provljussätter varje inspelningsplats, Charlie lägger upp en plan för hur skådespelarna ska stå och gå och hur kameran ska filma (det kallas för blocking) och Emma sammanställer allt som ska hända i en inspelningsplan. Den kan se ut så här:

Och så håller den på i sådär 20 sidor… Det är otroligt mycket som ska klaffa och mycket vi inte kan styra över. Därför är vi så glada att det här ytterst är Guds projekt. När vi inte räcker till, så tar han över. Det har vi redan upplevt flera gånger i det här projektet! För Gud är allting möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *