Sista avsnitten av Käre Gud inspelade

I helgen har vi spelat in de två sista avsnitten av säsong två av Käre Gud. Som vanligt har vi haft ett underbart gäng att jobba med, både teknikerna som vi börjar känna väl vid det här laget och skådespelarna som ju byter från avsnitt till avsnitt.

Det första avsnittet handlade om Signe som kämpar med att ilskan tar över. I en av scenerna blir hon osams med storasyster, något som båda skådespelarna kunde känna igen sig i från sina vanliga liv, men de tyckte att vi i manus gjort scenen alldeles för snäll. Så tillsammans med skådespelarna fick vi helt enkelt skruva upp känslotemperaturen några steg. Alice och Rebecka (som spelade Signe och storasyster) gjorde det jättebra!

Det andra avsnittet handlade om Adam som tror på Gud men inte kan förstå poäng med att gå till gudstjänsten på söndagen. Han tycker bara att det är så tråkigt. Sven gjorde en hjälteinsats som Adam och Anne som vädjande mamma. Våran Jonathan fick också vara med på ett hörn som lillebror.

Nu är det ”bara” redigering, ljudläggning/mixning, musikläggning, grafik och färgkorrigering kvar…

Första avsnittet kommer sändas i januari eller början av februari. Vi kommer meddela så att ingen missar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *