Premiär för säsong 2!

Presentation av huvudrollerna i Käre Gud.

Äntligen är det dags för premiär av säsong två av Käre Gud. Onsdagen den 3 mars kl 18:25 har första avsnittet premiär på HimlenTV7 och efter det kommer det släppas ett avsnitt i veckan. När avsnittet är sänt kan du se det när du vill i play-arkivet.

Den här säsongen har följande teman:

JOEL: Jag kan bara inte förlåta

Joel har blivit sviken av sin kompis Wilmer och kan bara inte förlåta honom. Han vill så gärna att det ska bli som det var förut, men förstår inte hur det ska gå till.

ELSA: Min kompis mår inte bra

Elsas kompis Amanda mår dåligt. Elsa har försökt få henne att ta hjälp, men hon vill inte vilket gör Elsa orolig.

FILIP: Vad ska jag göra med mitt liv?

Filip tycker alla tjatar om att han måste bestämma sig för vad han vill. Han vill göra något bra med sitt liv men har ingen aning om hur.

HILDA: Mina föräldrar bara bråkar

Hildas föräldrar bara bråkar medan kompisen Lillys föräldrar verkar fortfarande tycka om varandra. Hilda undrar varför inte hennes föräldrar också kan göra det.

ADAM: Det är så tråkigt i kyrkan

Adam tycker kyrkan är okej men när mamma ber honom följa med dit på söndagen känns det bara jobbigt. Han kan inte förstå varför han ska gå på tråkiga gudstjänster.

SIGNE: Jag blir bara så himla arg

Signe blir lätt arg, för allt och ingenting. Hon vill inte vara så här och hon vill inte göra människorna runt omkring sig illa, men hon kan bara inte få stopp på ilskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *