Nytt projekt på gång

Ett nytt projekt börjar ta form! Igår hade vi redaktionsmöten och fick hjälpa av våra fantastiska och kompetenta redaktionsmedlemmar att fundera kring hur vi kan hjälpa unga ledare i kyrkan som brottas med psykisk ohälsa, antingen hos sig själv eller hos dem de leder. Tanken är att göra en variant av Käre Gud, men som är lite längre och riktad mot unga ledare i åldern 18-25 år.

Ett manus till en ca 13 minuter lång film finns redan och igår träffades vi för att fundera på vad vi vill skicka med för övrigt innehåll och hur det skulle kunna se ut. Det kom fram många tankar och många frågor. Vad är det viktigaste att skicka med? Vad kan jag göra när jag möter någon som mår dåligt?Vad kan församlingen gör när någon mår dåligt? Om jag ber till Gud och ändå inte mår bättre, vad betyder det? 

Ska bli spännande att se vart vi landar till slut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *