Då var det bara resten kvar…

Nu är det nästan precis en månad sedan vi gjorde den sista inspelningsdagen för miniserien ”Amanda och Viktor”. Saknar fortfarande att få jobba tillsammans med vårt fantastiska team! Fast absolut sista inspelningen var faktiskt bara ett par veckor sedan. Då gick jag och Charlie upp klockan fem på morgonen för att ta en gryningsbild på familjens bil som kommer åkande….

Allt material är alltså inspelat. Mattias på Open Doors har redan loggat det mesta av det, alltså gått igenom alla filer och skrivit namn på dem så att man vet vilket avsnitt, vilken scen och vilken tagning det är. Någon gån nästa vecka hoppas vi att grovredigeringen kan komma igång.

Vi har också den stora glädjen att berätta att Nils F Lindberg tackat ja till att skriva musiken. Han skrev musiken till vår kortfilm ”Kom som du är” och vi blev så nöjda. Det ska bli otroligt spännande att få höra vad han hittar på till ”Amanda och Viktor”. Vill du redan nu lyssna på hans musik, ta en titt på vår kortfilm.

Vi jobbar också på en liten Insamlingstrailer med bl a ett par scener ut filmen. Vi blir lika glada varje gång vi tittar på dem. Håll utkik så kommer den dyka upp både här på hemsidan och i lite andra kanaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *