Första inspelningssjoket avklarat

Så var då första inspelningssjoket över. Och vi har så mycket att vara tacksamma och glada över! Vi har kunnat genomföra inspelningen av alla de scener som var planerade utan några större missöden. Till och med vädret har varit på vår sidan (Han som styr det måste haft ett finger med i spelet 😉). Men det som vi är allra mest tacksamma över är alla de fantastiskt människor vi har fått jobba med de här dagarna!

Våra skådespelare har verkligen gett allt, oavsett om man haft en liten eller stor roll. Teknikerna ville knappt ta rast. De ville hellre ta en ny kameravinkel! Vi har skrattat tillsammans och faktiskt nästan gråtit tillsamman i vissa scener. Allt i en härlig röra.

Det har varit så roligt att få befinna sig mitt i detta kreativa engagemang under dessa fyra dagar och vi är så glada att det inte är slut än. Den 17 februari drar vi igång igen med sjok två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *