Vi söker skådespelare!

Nu drar vi igång ett nytt filmprojekt i samarbete med HimlenTV7, Salt+ och Sörbykyrkan och med teamet från Käre Gud. Den här gånger ska vi göra en kortfilm på drygt 10 minuter som handlar om Hanna. Hon är ungdomsledare och kämpar med sitt mående samtidigt som hon försöker hjälpa konfirmanden Sara som inte heller mår riktigt bra. Lukas, en av de andra ledarna, vet inget om Hannas dåliga mående och försöker också hjälpa Sara, men på helt andra sätt än Hanna. Vad är egentligen ett bra sätt att hjälpa på? Och hur ska man våga berättar hur man egentligen mår? Filmen kommer bli en del av ett längre program där vi kommer samtala om psykisk hälsa i kyrkan och hur man kan tänka kring det som ungdomsledare och församling.

Vi söker nu skådespelare, främst en tjej och en kille i åldern 19-25 år och två tjejer i högstadieålder. Om något av det stämmer in på dig och du är sugen på att testa att spela på film, hör av dig! Spela in en kort video med din mobil eller platta där du berättar kort om dig själv (ålder, intressen, tidigare erfarenheter av skådespeleri) och varför du vill vara med i vårt projekt. Du skickar filen till info@emmaochcharlie.se via t ex. Google Drive eller Sprend.com senast den 1 juni 2021.

Vi lovar att höra av oss till alla som visat intresse, oavsett om du skulle vara aktuell för någon av rollerna eller inte. Om du skulle passa för någon av rollerna, kommer du självklart också få ta del av manus innan du tackar ja till något och vi kommer också vilja höra dig läsa en del av manuset innan vi ger slutgiltigt besked.

Utöver de fyra större rollerna finns även några mindre roller. Om inte Corona sätter käppar i hjulet, kommer inspelningen ske första veckan i augusti 2021 här i Örebro.

Hoppas vi hörs!// Emma och Charlie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *