Vi behöver dina förböner!

Imorgon börjar första omgången inspelningsdagar av adventskalendern AMANDA OCH VIKTOR igång. Det är med skräckblandad förtjusning som vi ser fram emot de kommande fyra dagarna. Det ska bli så roligt att få komma igång och se teamet jobba tillsammans, men det är också skrämmande när man vet hur mycket som behöver klaffa och som kan gå fel. Vi är så tacksamma att vi har ett gäng härliga människor med på den här resan och som gör den möjlig, samtidigt vet vi att det inte räcker för att nå ända fram. Det är så många faktorer, som t ex väder och sjukdom, som ingen av oss kan ha kontroll över. Det finns det bara en som har – Jesus. Så dina förböner är värda guld!

Vill du vara med och bära oss lite extra i dina böner de kommande dagarna får du gärna skicka ett mail till oss. Då kan du få våra bönebrev under de kommande dagarna och be och tack mer specifikt för det som händer. Du skriver då till: info@emmaochcharlie.se

Tack för din förbön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *