Filminspelning i Sörbykyrkan


Nu är det klart att vi kommer spela in kortfilmen ”Kom som du är” i Sörbykyrkan den 11-13 augusti. De fyra större rollerna är tillsatta och vi är så glada att vi hittat fyra personer som brinner för teater, och tre av dem kommer faktiskt från Sörbykyrkans gemenskap.

Vad gäller övriga funktioner är vi fortfarande på jakt efter en del folk. Är du en av dem? Vi söker någon som gillar smink, hår och kostym och kan vara med under hela inspelningen. Vi söker också någon som vill laga mat åt oss en eller två dagar. Assistenter som hjälpa till med det som behövs är också alltid tacksamt. Om du är intresserad hör av dig till info@emmaochcharlie.se

Vi söker också statister, främst i åldern 13-19, till den ungdomssamling som delar av berättelsen utspelar sig under. Inspelning av dessa scener sker fredagen den 13 augusti kl 15:30-18. Intresserad? Hör av dig till info@emmaochcharlie.se för anmälan och mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *